Dragi clienți,

În această perioadă aglomerată, ne dorim să vă oferim cea mai bună atenție posibilă. Din păcate, momentan nu putem prelua apeluri telefonice, însă suntem aici pentru a vă ajuta prin intermediul e-mailului.

Vă rugăm să ne trimiteți întrebările, solicitările sau orice altă informație de care aveți nevoie la adresa noastră de e-mail: [info@magazindeanvelope.ro]. Promitem să vă răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

Regulament de protectie a datelor personale

CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE

Vanzatorul garanteaza, in conditiile legii, pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal ale Cumparatorului si dreptul acestuia la protectia vietii private.

Informatiile furnizate de catre Cumparator Vanzatorului vor ramane in proprietatea Vanzatorului si vor fi utilizate de catre Vanzator in relatiile cu partenerii de afaceri doar in scopul indeplinirii obligatiilor Contractului.

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra contului si a parolei dumneavoastra. Sunteti obligat sa sesizati magazinul nostru in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a contului dumneavoastra.

Personalul magazinului www.magazindeanvelope.ro este obligat sa respecte confidentialitatea oricaror date cu caracter personal aflate in posesia noastra.

PUBLICITATE

La crearea unui cont pe Site, Cumparatorul are optiunea de a alege daca doreste sa primeasca Newslettere din partea Vanzatorului. Cumparatorului poate modifica oricand aceasta optiune prin contactarea Vanzatorului. Renuntarea la primirea de Newslettere se poate face si prin bifa "Dezabonare" din cadrul oricarui Newsletter.

Aveti posibilitatea sa utilizati site-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati date cu caracter personal. Daca doriti sa efectuati o cumparatura/comanda va trebui sa ne furnizati aceste date cu caracter personal. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza trimiterea lor catre noi prin bifarea acceptului "termeni si conditii". Va puteti razgandi in orice moment cu privire la colaborarea cu compania noastra, apasand butonul dezabonare aflat in subsolul fiecarui email pe care il primiti de la noi sau scriindu-ne la info@magazindeanvelope.ro

In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa fie sterse din baza noastra de date, va rugam sa ne trimiteti o sesizare catre info@magazindeanvelope.ro.

STOCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Compania noatra stocheaza datale cu caracter personal ale clientilor din magazinul online in vederea procesarii si livrarii comenzilor lansate.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal colectate sunt folosite in scopul rezolvarii comenzilor dumneavoastra, livrarii produselor, intocmirii actelor financiare legale si pentrua va informa in mod oportun asupra rezolvarii acestora. De asemenea, vor fi folosite pentru a va putea oferi informatii permanente despre noi oportunitati, oferte si alte informatii de specialitate din domeniu (newsletter).

Magazinul nostru nu va divulga unei terte persoane datele colectate fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.

Prin efectuarea unei comenzi telefonice, clientul accepta prezentele conditii si este de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform informatiilor mentionate anterior.