Politica de confidentialitate

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.
Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati Detalii Profil din cadrul contului dvs.
Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Magazindeanvelope.ro nu poate fi facut responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Magazindeanvelope.ro pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.
Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Magazindeanvelope.ro se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Magazindeanvelope.ro.
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
Magazindeanvelope.ro se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa office [at] anvelopearagrup.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
Magazindeanvelope.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Magazindeanvelope.ro sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Magazindeanvelope.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere Magazindeanvelope.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d.In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Procesatori agreati de Romcard SA.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

Magazindeanvelope.ro garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Magazindeanvelope.ro sau pe serverele Procesatorului.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI anvelopearagrup.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL anvelopearagrup.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI anvelopearagrup.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

Intregul continut al site-ului Magazindeanvelope.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Magazindeanvelope.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Magazindeanvelope.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

Magazindeanvelope.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Magazindeanvelope.ro fara acordul scris prealabil al acesteia.

5. Descrierea serviciilor

Magazinul online Magazindeanvelope.ro comercializeaza anvelope auto, baterii auto, alte produse destinate automobilelor. Produsele comercializate de noi sunt livrate catre client prin serviciul de curierat rapid .

Sambata si Duminica nu se fac livrari.

Costurile transportului si preturile produselor pot fi modificate fara o notificare prealabila. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate clientilor. Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna , la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care apar produsele respective pe stoc. Daca in termen de o luna nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fara o alta notificare. Daca clientul nu precizeaza ca aceste comenzi sa fie pastrate, acestea vor fi considerate nule.

Costul de transport al produsului in cazul returului, (daca este greseala cumparatorului), sunt suportate in intregime de catre cumparator. Produsul poate fi returnat in termen de 30 zile de la data facturarii numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 48 de ore de la primirea lui, prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor.

6. Pret

Preturile prezentate includ TVA;

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare, unde este cazul.

7. Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.
Plata se poate realiza prin card de credit/debit.
Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

Magazindeanvelope.ro accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Plata Ramburs, se plateste curierului in momentul livrarii produselor la usa. (Aceasta optiune este valabila pentru comenzi in valoare de maxim 4999 lei.

Plata la sediul nostru, aceasta se poate face Cash sau Prin Card (POS).

Plata prin Trasfer Bancar.Se plateste facture Proforma din comanda anticipat livrarii produselor. Atentie: plata prin transfer Bancar se face doar dupa confirmarea comenzii de catre un operator al Magazindeanvelope.ro

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

9. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Ce informaţii colectăm?

Noi colectăm informaţii de la dvs., atunci când vă înregistraţi pe site-ul nostru, plasaţi o comandă, va abonati la newsletter-ul nostru sau completati un formular. Atunci când comanda se înregistreaza pe site-ul nostru, după caz, vi se cere să introduceţi: numele, prenumele, adresa de e-mail, adresa poştală, telefon.
Puteţi, totuşi, sa vizitaţi si sa comandati produse de pe site-ul nostru ca anonim si noi nu vom utiliza informaţiile dvs. in niciun fel.

Oricare dintre informaţiile pe care le colectăm de la dvs. pot fi folosite într-unul din următoarele moduri:

  • Pentru a personaliza experienţa dvs. (Informaţiile dvs. ne ajută pentru a răspunde mai bine nevoilor dumneavoastră individuale)
  • Pentru a îmbunătăţi site-ul nostru (Ne străduim continuu pentru a îmbunătăţi ofertele noastre de site-ul bazat pe informaţii şi feedback-ul primit de la dvs.)
  • Pentru a îmbunătăţi serviciul clienţi (Informaţiile dvs. ne ajută să fim mai eficienti, pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră de servicii clienţi)
  • Pentru a procesa comenzile plasate pe site-ul nostru. Informaţiile dvs., publice sau private, nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date catre o altă societate, pentru orice motiv, fără consimţământul dumneavoastră, altele decât în scopul expres de a oferi produsul achiziţionat sau serviciul solicitat.
  • Pentru a administra o caracteristică site-concurs, de promovare, de studiu.
  • Pentru a trimite email-uri periodice. Adresa de e-mail o folosim pentru procesarea comenzii, poate fi utilizata pentru a vă trimite informaţii şi actualizări referitoare la comanda dvs., în afară de a primi stirile companiei ocazional, actualizări, legate de produs sau serviciu de informaţii, etc

Notă: În cazul în care, în orice moment doriţi să vă dezabonaţi de la primirea email-uri viitor, vom include instrucţiuni detaliate de dezabonare in partea de jos a fiecarui e-mail.

Cum putem proteja informaţiile dumneavoastră?

Noi punem în aplicare o serie de măsuri de securitate pentru a menţine siguranţa informaţiilor dumneavoastră personale atunci când faceţi o comandă. Noi oferim utilizarea unui server securizat. Toate informaţiile furnizate sensibile sunt transmise prin Secure Socket Layer (SSL) şi apoi criptat în baza de date a gateway-ului nostru de plata furnizorilor doar pentru a fi accesibile de către cei autorizati cu drepturi de acces speciale la astfel de sisteme, şi sunt obligaţi să păstreze informaţiile confidenţiale.

Noi folosim cookie-uri?

Da (Cookie-urile sunt fişiere mici pe care un site le transmite furnizorului de servicii, ce se stocheaza pe hard disk prin intermediul browser-ului Web (dacă permiteti acest lucru), care permite site-urilor sau sistemelor de furnizori de servicii să recunoască browser-ul dvs. şi sa captaze anumite informatii şi aminti aceste informaţii). Noi folosim cookie-uri pentru a ne ajuta să ne aminti şi procesa elementele din coşul de cumpărături, să înţeleagă şi să salveze preferinţele dvs. pentru vizitele viitoare şi pentru a ţine evidenţa.

Nu vom dezvălui informaţii părţilor din afara?

Noi nu vindem sau transferam informatiile colectate de la dvs. unor părţi terte, atata timp cât aceste părţi nu sunt de acord să păstreze confidenţialitatea acestor informaţii. Noi putem elibera, de asemenea, informaţiile dvs. atunci când credem că eliberarea este adecvată pentru a se conforma cu legea, aplicarea politicilor noastre de site-ul, sau pentru a protejarea noastră sau a drepturilor altora, de proprietate, sau de siguranţă. Cu toate acestea, informatiile non-personale de identificare ale vizitatorilor pot fi furnizate catre alte părţi pentru marketing, publicitate, sau în alte scopuri asemanatoare. Aceste site-uri terţe părţi au politici separate şi independente de confidenţialitate. Nu avem, prin urmare, nici o responsabilitate sau răspundere pentru conţinutul şi activităţile desfăşurate de aceste site-uri. Cu toate acestea, vom căuta sa protejam integritatea site-ului nostru şi este binevenit orice feedback despre aceste site-uri care nu respecta continutul privat al informatiilor.

Această politică de confidenţialitate online, se aplică doar pentru informaţiile colectate prin intermediul site-ul nostru cat şi pentru informaţii colectate offline (Telefonic).

Consimţământul dumneavoastră

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord cu politica noastră de confidenţialitate.

Modificări în Politica noastră de confidenţialitate

Dacă ne vom hotărî să schimbăm politica noastră de confidenţialitate, vom posta aceste modificări pe această pagină, şi / sau actualiza pagina Politica de Confidenţialitate.