Dragi clienți,

În această perioadă aglomerată, ne dorim să vă oferim cea mai bună atenție posibilă. Din păcate, momentan nu putem prelua apeluri telefonice, însă suntem aici pentru a vă ajuta prin intermediul e-mailului.

Vă rugăm să ne trimiteți întrebările, solicitările sau orice altă informație de care aveți nevoie la adresa noastră de e-mail: [info@magazindeanvelope.ro]. Promitem să vă răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

Anvelope Vara 195/60R15 88V Premiorri Solazo

UCRAINA
DOT: 2022/2023
185.00 Lei
GARANTIA STANDARD ESTE DE 2 ANI

2424
In stoc

Descriere

Producatorul de anvelope Premiorri este proiectat si dezvoltat in Marea Britanie fiind fabricat de PJSC (Private Joint Stock Company) Rosava in cadrul unui proiect off-take – productie de anvelope pentru distribuitori din Germania, Turcia, Marea Britanie si Rusia. Compania Rosava este cel mai mare producator de anvelope din Ucraina si una dintre cele mai importante companii de anvelope din CSI.

Domeniul principal de activitate este fabricarea anvelopelor, pentru autoturisme, vehicule comerciale si masini agricole, compania producand peste 200 de modele si dimensiuni, cele mai cunoscute marci fiind ROSAVA si VALSA.

Marca Premiorri contine intelegerea globala a design-ului ca o combinatie de inclinatie catre arta, corespondenta cu tendintele vizuale moderne si inovatiile in procesele de productie in toate etapele, incluzand formule, tehnologii si programe speciale de dezvoltare a brandului anvelopelor.

Caracteristici

Anvelope turisme

Producator:
PREMIORRI
Tip vehicul:
Autoturism
Tara de origine:
UCRAINA
DOT:
DOT: 2022/2023
Latime:
195
Inaltime:
60
Diametru:
15
Anotimp:
Vara
Indice Sarcina:
88
Indice Viteza:
V
Eficienta consum carburant/Rezistenta rulare:
D
Aderenta/Rezistenta Franare:
B
Emisii de Zgomot dB:
71
Zgomot Exterior:
B