Livrare si Transport

LIVRAREA SI RIDICAREA PRODUSELOR

Magazinul online www.magazindeanvelope.ro comercializeaza anvelope auto destinate autovehiculelor.

Produsele comercializate de noi sunt livrate catre client prin serviciul de curierat GLS\DPD\DSC\FAN Curier.

Comenzile vor fi procesate in ordinea plasarii lor, in limita stocului disponibil. Comenzile plasate sambata si duminica, precum si in zilele declarate sarbatori legale, vor fi procesate si predate curierului pana la sfarsitul primei zile lucratoare, ce urmeaza celei nelucratoare.

Sambata si Duminica nu se expediaza marfa.

Preturile produselor pot fi modificate fara o notificare prealabila. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate clientilor.

Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna, la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care apar produsele respective pe stoc. Daca in termen de o luna nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fara o alta notificare. Daca clientul nu precizeaza ca aceste comenzi sa fie pastrate, acestea vor fi considerate nule.

Costul de transport al produsului, si costul de transport al produsului in cazul returului, (daca este greseala cumparatorului), sunt suportate in intregime de catre cumparator.

Costul de transport este :

1 anvelopa - 39 lei

2 anvelope - 46 lei

3 anvelope - 60 lei

4 anvelope - 76 lei

Mai mult de 4 anvelope 19 ron / bucata

Pentru ridicarea anvelopelor de la sediu se percepe un cost logistic in valoare de 9 RON/bucata.

Nu toate anvelopele se pot ridica sau aduce la sediu, va rugam asteptati sa fiti contactat de catre colegii din punctele de lucru.

Ridicarea se face doar in baza comenzii plasata online.

Va rugam sa solicitati in sectiunea observatii din comanda ridicare de la sediu, si asteptati confirmarea produselor in stoc.

Produsul poate fi returnat in termen de 30 zile de la data facturarii, numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 48 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail info@magazindeanvelope.ro pentru stabilirea detaliilor.

Va multumim pentru intelegere,

Echipa Magazindeanvelope