Anvelope iarna 185/60R15 88V SNOW HILL 3 - WATERFALL

DOT: 2022
204.00 Lei

15284
In stoc

Descriere

Waterfall Snow Hill 3

Controlabilitate îmbunătățită

Performanță eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil

Tracțiune ridicata pe vreme de iarnă

Modelul direcțional detaliat al benzii de rulare menține un contact constant cu drumul și îmbunătățește capacitatea generală de manevră. Aceste elemente ale benzii de rulare oferă un număr mare de margini care adera, maximizând contactul cu suprafața și permițând anvelopei să răspundă mai rapid și mai precis la comenzile șoferului. Deoarece anvelopa își păstrează forma optimă tot timpul, banda de rulare este capabilă să urmărească îndeaproape contactul cu drumul pe tot parcursul performanței. Aceasta oferă o performanță mai bună și mai sigură.

Acest model beneficiaza de constructia sa mai usoara, deoarece scade greutatea anvelopei si imbunatateste rezistenta la rulare. Cu alte cuvinte, acest lucru promovează eficiența combustibilului. Rezistența la rulare determină cantitatea de energie necesară pentru a asigura mișcarea înainte. Scăderea acestuia reduce consumul de combustibil și emisiile de CO2, oferind o experiență de condus eficientă din punct de vedere al costurilor și ecologică.

Waterfall Snow Hill 3 funcționează remarcabil de bine în condiții meteorologice de iarnă. Utilizează materialele sale compuse durabile care optimizează flexibilitatea cauciucului chiar și la temperaturi aspre de iarnă. Banda de rulare direcțională maximizează contactul pe suprafețele carosabile umede și acoperite cu zăpadă. Amplasarea lamelelor și crestăturii oferă un număr mare de margini aderente și îmbunătățește considerabil capacitatea de prindere a drumului în condiții de iarnă. Canelurile benzii de rulare canalizează apa și nămolul departe de amprentă, rezistând activ riscului de hidroplanare în condiții de ploaie și zăpadă.

Caracteristici

Anvelope turisme

Producator:
WATERFALL
Tip vehicul:
Autoturism
DOT:
DOT: 2022
Latime:
185
Inaltime:
60
Diametru:
15
Anotimp:
Iarna
Indice Sarcina:
88
Indice Viteza:
V
Eficienta consum carburant/Rezistenta rulare:
D
Aderenta/Rezistenta Franare:
C
Emisii de Zgomot dB:
71
Zgomot Exterior:
B