Premiorri Viamaggiore Z Plus 185/65 R15 88H

An Fabricatie: 2023
Garantie: 24 luni
Anvelope noi, originale!
162.00 Lei
GARANTIA STANDARD ESTE DE 2 ANI

12238
In stoc

Cantitatea minimă pentru "Premiorri Viamaggiore Z Plus 185/65 R15 88H" este 2.

Descriere

ViaMaggiore Z Plus este o anvelopă nouă, concepută special pentru ierni dure. Modelul este proiectat special pentru o aderența ridicată pe suprafața drumului în toate condițiile meteorologice. Aceasta aderenta se obtine datorită modelului de rulare asimetric în trei părți, compus dintr-un cauciuc inovator cu o compoziție polimerică optimizată care păstrează flexibilitatea benzii de rulare la temperaturi scăzute. Siliciul de iarnă folosit in fabricarea acestei anvelope este special conceput de o mare companie franceză si asigură o aderenta maximă pe zapada si gheata.

Combinația elementelor de rulare asigura în mod constant o performanță bună în condiții de drum variabile. Partea exterioară a benzii de rulare asigură prinderea pe asfalt uscat, partea centrală pe gheață și partea interioară - pe zăpadă. Designul striatilor face anvelopa rezistentă la acvaplanare pe asfalt umed, în timp ce blocurile de rulare sunt ca niște lanțuri antiderapante pe zăpadă.

Noua anvelopă Premiorri absoarbe foarte bine șocurile la impacturile laterale și a îmbunătățit nivelul de confort datorat utilizării de noi materiale în compozitia acesteia.

Premiorri Viamaggiore Z Plus are următoarele caracteristici:

  • lungimea mărită a striatiilor cu muchii mai ascuțite;
  • rigiditate sporită a blocurilor laterale pentru o mai bună stabilitate in viraje și la schimbarea benzii de rulare.

Datorită diferitelor unghiuri de aranjare a marginilor de prindere, trei nervuri longitudinale separate prin caneluri în formă de săgeată înclinate permit pneului să efectueze viraje eficient în diferite situații: în timpul virajelor, accelerării si a frânării.

Canalele longitudinale și laterale elimină apa din suprafata de contact împiedicând acvaplanarea. Căile mari de auto-curățare dintre blocurile de rulare permit blocurilor să apese adânc în zăpadă și noroi atingând suprafața tare a drumului.

Datorită blocurilor rigide pozitionate în partea inferioară a canelurilor, părțile exterioare ale benzii de rulare asigură o aderență laterală îmbunătățită a anvelopei în timpul manevrelor și de asemenea asigură o tracțiune și o manevrare precisă pe suprafața uscată a drumului.

Lamelele interlocking 3D-Lock-Sphere sporesc rigiditatea blocurilor de rulare, ceea ce face ca mișcarea mașinii să fie mai previzibilă și mai sigură pe orice suprafață. Suprafața lamelelor 3D le permite să se sprijine reciproc, asigurând rezistența blocurilor la deformare. Și datorită combinației diferitelor unghiuri de pozitionare a , prinderea și frânarea sunt în toate direcțiile.

Caracteristici

Anvelope turisme

Producator:
PREMIORRI
Tip vehicul:
Autoturism
An Fabricatie:
An Fabricatie: 2023
Latime:
185
Inaltime:
65
Diametru:
15
Anotimp:
Iarna
Indice Sarcina:
88
Indice Viteza:
H
Garantie:
Garantie: 24 luni
Gama:
BUGET
Eficienta consum carburant/Rezistenta rulare:
D
Aderenta/Rezistenta Franare:
D
Emisii de Zgomot dB:
70
Zgomot Exterior:
B
Stare produs:
Anvelope noi, originale!